Berk Oktay Doğum Haritası: Kıpır Kıpır Bir Adam

Berk Oktay Doğum Haritası: Kıpır Kıpır Bir Adam

Berk Oktay Akrep burcu. Oldukça dikkat çekici bir kişilik. Elektriğiyle herkesi kendine bağlayabilecek bir adam. Peki bu adamın doğum haritasında başka neler var? Gelin hep birlikte inceleyelim. Berk Oktay Doğum haritası!

Ay burcu Balık!

Berk’in Ay’ı Balık burcunda.  Ay duygularımızı açıkladığımız konumdur. Berk’in Ay’ı da oldukça duygusal bir konum olan Balık’a düşmüş. Bu insanlar duygularını oldukça uçlarda yaşayabilir ve oldukça kırılgan yapıda olurlar. Bir şeyi en az 20 kere düşünüp söylerler. Bunu karşılarındaki insandan da beklerler. Bu olmadığındaysa kolayca kırılabilirler. Sevdikleri insanlara derin bağlılık duyarlar.

https://www.instagram.com/p/BncOJ6Jn3_x/?hl=tr&taken-by=officialberkoktay

Merkür burcu Terazi!

Berk’in Merkür’ü Terazi burcunda. Bu tarz insanlar çevrede güzel ve renkli konuşmalarıyla dikkat çekerler. Hem çok akıcı konuşurlar hem de anlattıkları şey onu heyecanlandırıyorsa sizi de heyecanlandırır. Rasyonel kişilerdir. Buna ek olarak her zaman geniş bir arkadaş çevreleri olur. Böylece kendilerini her açıdan geliştirebilirler. Prensiplerine çok bağlıdırlar.

https://www.instagram.com/p/BnGJov1HAE2/?hl=tr&taken-by=officialberkoktay

Venüs burcu Akrep!

Berk’in Venüs’ü Akrep burcunda. Venüs Akrep burcunda negatif konumdadır bu nedenle bu kişiler aşk ilişkilerinde dönem dönem hüsran yaşayabilirler. Bazen hayattan zevk alamayabilirler. İlişkilerinde aşırı tutkulu ve sahiplenici olurlar. Karşılarında güçlü bir kadın ararlar. Muhtaç görünümündeki kadınları hep itici bulurlar. Güzellikten çok seksi görünüme önem verirler. Ayrıca kendi sınırları vardır. Eşlerinden bu sınıra saygı duymalarını beklerler.

https://www.instagram.com/p/BjpSlUeA73f/?hl=tr&taken-by=officialberkoktay

Mars burcu Yay!

Berk’in Mars’ı Yay burcunda. Karşılarındaki kişiyi etkilemek için genellikle çok fazla çaba harcarlar. Ancak sonuç olarak mutlaka bunu başarırlar. Güzellik ve seksilik dışında ilişkilerde daha entelektüel ve ruhsal seviyede anlaşma beklerler.

https://www.instagram.com/p/BjpSX4_AUdD/?hl=tr&taken-by=officialberkoktay

Satürn burcu Terazi!

Berk’in Satürn’ü Terazi burcunda. Bu konuma sahip insanlar hayatlarında adalet ve dengeli olmayı destekler. Dönem dönem ilişkilerinde olmadık komplekslere kapılabilir. Başarılı olmayı hedeflerler ve hedefledikleri başarıya genelde kavuşurlar. Bu hedeflere ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğinin farkındadırlar. Toplumdan dışlanma korkusuna sahip olabilirler.

https://www.instagram.com/p/BeghXALhEyl/?hl=tr&taken-by=officialberkoktay

deligomlegim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir